Kommentaarid (4)

Algavad isa Pedro loengud

Isa Pedro Cervio loengud algavad pärast missat umbes kell 19.00 Tartu Katoliku Haiduskeskuse kultuurikojas.

Rooma-Katoliku Tallinna Peeter-Pauli kiriku preestrina on Argentiinast pärit isa Pedro Cervio andnud koguduse liikmetele ikka ja jälle nõu, kuidas elada nii, et meie elu poleks lahutatud kaheks eri osaks – usueluks ja argipäevaks –, vaid et need kaks poolt moodustaksid terviku.

Isa Pedro Cervio on sündinud Buenos Aireses Argentiinas. Ta on õppinud filosoofiat Argentiina Katoliku Ülikoolis ja Navarra Ülikoolis Hispaanias ning teoloogiat Püha Risti Ülikoolis Roomas. Ta pühitseti Rooma-Katoliku Kiriku preestriks 2006. aastal Roomas ja ta kuulub Opus Dei prelatuuri. Enne Eestisse tulemist töötas ta preestrina Hispaanias, Paraguays ja Argentiinas. 2011. aastal kolis ta Eestisse. Ta elab Tallinnas ja teenib Peeter-Pauli katedraalis, töötab Vanalinna Hariduskolleegiumis filosoofia ja ladina keele õpetajana ning Tatari Üliõpilaskodus kaplanina.


Teemad:
12.11 Mina usun - me usume: usk, ilmutus ja usaldus
26.11 Mina usun Jumalasse: kas Jumal on olemas ja kes ta on?
10.12 Mina usun kõigeväelisesse Isasse: mida see tähendab, et Jumal on meie Isa?
14.01 Mina usun taeva ja maa loojasse: Jumala ettehooldus ja kurjuse küsimus.
28.01 Mina usun Jeesusesse: mida see tähendab, et Sõna sai lihaks?
11.02 Mina usun, et Jeesus tuli ilmale Neitsi Maarjast: Maarja, Jumalaema.
25.02 Mina usun, et Jeesus suri ristil ja tõusis üles: miks Jeesus kannatus meid päästis?
10.03 Mina usun Pühasse Vaimusse: meie Lohutaja ning Pühitseja.
24.03 Mina usun püha katoliiklikku Kirikut: mis mõttes on Kirik meie ema?
14.04. Mina usun pühade osadust: ristitutena oleme kõik üks pere.
28.04. Mina usun pattude andeksandmist: kuidas Jumal meie andestab?
12.05 Mina usun ihu ülestõusmist: Jeesuse ülestõusmine ja meie ülestõusmine.
26.05. Mina usun igavest elu: mis toimub pärast surma?

Lisa kommentaar

Email again:
Kommentaarid (4)
gpCjPtMwZWVOl mPeyhEISi · 4. november 2019
ENPfzwuUtjrVTO KfxWwSTUsk · 4. november 2019
UwvYxlsNTCG VRWIeuqhiJYjv · 16. august 2020
rwVzvxNQ qoGRuZPNLA · 16. august 2020