Kommentaarid (2)

Peeter-Pauli koguduse suvelaagrid 2022

Peeter-Pauli kogudus kutsub lapsi ja noori osalema laagrites, mis toimuvad juulis ja augustis Kodasema katoliku keskuses Järvamaal. Laagrid pakuvad mõnusat puhkust, kuid annavad ka võimaluse süvendada usuelu ja suhet Jumalaga, äratada huvi Missa ja palve vastu ning saada põnevaid uusi teadmisi katoliku usust ja kirikuelust.

Laagrite ajad ja teemad:

10.07-17.07: „Uue tee oaas. Kogemus ja kuulutus“ (noortele vanuses 14-18)
Meie elu uus tee tähendab kohtumist elava Jeesusega. Kuidas kogeda elavat Jeesust igapäevases elus? Kuidas puudutab see kogemus minu südant? Kuidas mõjutab see minu elu? Mis on selle kogemuse viljad? Kuidas oma isiklikku kogemust teistele kuulutada? Kuidas saada parimaks tunnistajaks? Sellised küsimused võtame ette meie noortelaagris.
Osalustasu: 80 eurot
Registreerimine ja küsimused: isa Wodekxwodek@gmail.com, 5555 8249
Registreerimise tähtaeg: 10. juuni või kuni kohti jätkub (laagris on 20 kohta)

31.07-07.08: „Jumala laste oaas. Olen Jumala laps“ (lastele vanuses 8-13)
Laagripäevade jooksul püüame avastada, et oleme Jumala lapsed ja Jeesuse sõbrad ning mõista, mida see meie elus tähendab. Seda teeme näiteks selliste teemade abil nagu Jumala laps, Jeesuse jünger, pühakute järeltulija, järjepidev pihtija, Jumala laste pidu, Jeesuse ja meie ohverdus, ohverdame Jumalale rõõmu. Iga teema puhul püüame lisaks teadmiste saamisele arendada ka konkreetseid oskuseid nagu tänulikkus, abivalmidus, töökus, täpsus pihil, sagedane Armulaua vastuvõtmine, suuremeelsus, rõõm.
Osalustasu: 80 eurot
Registreerimine ja küsimused: isa Tomasz, tomekmat7@gmail.com, 5913 3997
Registreerimise tähtaeg: 1. juuli või kuni kohti jätkub (laagris on 20 kohta)

Osalejad ei pea olema katoliiklased, kuid neil peab olema soov osaleda katoliiklikus laagris ja vanemate nõusolek osalemiseks.

Lisa kommentaar

Email again:
Kommentaarid (2)
GMyDlbZHRse UwdNAMKehDxPY · 6. mai 2022
wxFXfLHptsUmC hjNioEsAg · 6. mai 2022